Udgivet i

Foder til sportshesten!

Hestens indtag af energi igennem foderet, skal tilpasses hestens behov. Selvom begrebet energi ofte forbindes med ydeevne og adfærd eller kalorier, er det præcis det samme. Det betyder desværre, at det er umuligt at finde et foder med et højt energiindhold, men lavt kalorieindhold. Kort sagt er kalorier en måling af energi.

De vigtigste energikilder til hestens fodring er fibre, olie, sukker og stivelse(findes hovedsageligt i korn). Fiber og olie nedbrydes og absorberes relativt langsommere og omtales ofte som langsom frigivelsen energikilder. Stivelsen derimod absorberes tidligt i fordøjelsen og giver en hurtig frigivelse af energi, som hesten nemt kan bruge.

SPILLERS overbevisninger er at god fodring skaber glade og sunde heste. Formålet er at inspirere og dermed skabe bedre forhold gennem forbedret ernæring og pleje af hesten.

 

SPILLERS Performance linje! 

Som det nyeste hos Spillers erstattes den nuværende konkurrenceserie med en ny performance serie som omfatter tre nye flagskibsprodukter, der imødekommer behovene hos aktive heste.

Sortimentet er nemt at skille fra hinanden. Er du til piller, müsli eller måske du foretrække en mash som en del af den daglige foderplan.

Stamina+ Cubes er en blanding af funktionelle fibre og olie for optimal ydeevne og udholdenhed. Pillerne har et lavt indhold af stivelse og sukker, samt tilføjet præ-og probiotika til støtte af fordøjelsen. Stamina+ Cubes giver den sensitive sportshest de optimale forudsætninger, for en kontrolleret ydeevne og fordøjelse. Stamina+ Cubes erstatter Slow Release Energy Cubes.

Performance Mix er en müsli, der indeholder en kombination af energikilder for optimal ydeevne, herunder en større andel hurtigt tilgængelige energikilder, som sikre massere af tilgængelig energi. Tilsat olie som giver pelsglans og forbedrer udholdenheden, naturligt E-vitamin som understøtter muskel- og immunsundhed, samt præ- og probiotika til mave og tarm.

Perform & Restore Mash der understøtter huld og restitutionen hos præstationsheste. Den lynhurtige iblødsættende mash, er klar på 2 min og hjælper hesten mod hydrering, mens de tilsatte aminosyrer understøtter muskelsundheden. Komplet indhold af vitaminer og mineraler, betyder at den kan erstatte dele af den samlede foderplan ved behov. Egnet i forbindelse med konkurrencer og transport hvor hesten kan være påvirket og dermed have nedsat appetit og drikkelyst.