Strøelse

Strøelse

”De gode resultater starter i stalden”. Et sundt staldmiljø er vigtigt for hestens sundhed og vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde dig strøelse der passer til netop dit hestehold.

Strøelse til heste
HH Care er leveringsdygtige i et stort udvalg af strøelse, og sætter en ære i at kunne rådgive dig bedst muligt, og for at gøre det nemt, at holde hest leverer vi dine varer lige til stalddøren.

Træpiller til brændsel
Udover et stort udvalg af strøelse til heste, tilbyder vi også kvalitets træpiller til brændsel i både 6 mm og 8 mm.

Hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål til strøelse til heste eller træpiller til brændsel, er du altid velkommen til at ringe!

Et staldmiljø uden for meget støv og ammoniak i luften er at foretrække. Når du vælger strøelse til boksen er det vigtigt at tage stilling til hvilken form for strøelse der passer bedst i din stald. Hvad er nemt at vedligeholde til dagligt,  hvilken strøelse har den bedste sugeevne  og hvad  en bund som er behagelig for hesten. Der er rigtig mange muligheder, hos HH Care kan du vælge mellem spåner, træpiller, tørv, hamp eller hør.  Alle typer strøelse med god sugeevne, støver minimalt og er nemme at håndtere.