Lister R15 olie til klippemaskiner og trimmere – 500 ml

Lister R15 Olie til klippemaskine

119,00kr.

Spar fragten! Fragtfri ved køb af tilskud og plejeprodukter for 499 DKK

Lister R15 olie er velegnet til alle typer klippemaskiner, R15 er en klar klippeolie der er udviklet til at forbedre ydeevnen, forlænge bladets levetid, hvilket er med til at forbedre klipperesultatet. R15 er specielt formuleret til klipning af hesten – undgå at bruge andre smøremidler, da de kan forårsage irratation af dyrets hud.

Ved brug af den korrekte olie skaber man de bedste betingelser for skærenes holdbarhed, og optimal køling. Moteren skånes derfor, ved brug af tilstrækkelig olie.

Vi anbefaler at du oliere knivene hvert 5.-10. minut, når de er i brug, ved at bruge R15 olien, som smøre skærene bedre under klipningen. Før olieringen skal du børste overskydende hår fra knivene og klipperen.
Sørg for at oliere følgende; mellem skærepunkterne, overfladerne mellem klippehovedet og topklingen, samt via det centrale hul i klipperen.

Hyppig oliering hjælper med at holde knivene kørende ved at reducere friktion og varme. Der er et direkte forhold mellem isoleringsevnen og varmeoverførslen. Jo større R-værdien er, jo bedre er isoleringensevnen, altså evnen til at minimere varmeoverførslen. Så R30 giver en bedre isolering end R15 og kan i modsætning til R15 bruges til at smøre alle dele på klippemaskinen.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg