Om HH Care

HH Care importerer, producerer og leverer hestefoder, strøelse og tilskud til private, forhandlere, rideskoler og klubber, samt større stalde. Hos HH Care er vi specialiseret os i foder, tilskud og strøelse til dine heste. Vi har ægte passion for heste og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Virksomheden blev etableret i 2003 og tegnes i dag af Gert Kristensen og Josephine Sundberg, der er kendte ansigter i hesteverdenen med speciale i hestehold og foderrådgivning.

Vi har hovedkontor og lager centralt beliggende i Give og distribuerer hver dag varer ud i hele Danmark og til Sverige. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og tilbyder dag-til-dag levering og mulighed for levering med medbringer truck.

Vi tilbyder et stort udvalg af hestefoder fra Derby, Havens, HH Care, Marstall, Nature’s Best og Spillers, som kan dække behovet for alle typer af heste. Udover en stor protokol af hestefoder, tilbyder vi ligeledes et stort udvalg af tilskudsprodukter. Med vores tilskudsprodukter fra TRM, Equine America, Equi Force, Marstall, Nature’s Best, Derbymed, Derby, Equitop og Urtefarm, kan vi levere et program der kan tilgodese ethvert behov og problemstilling.

De fleste hesteejere går højt op i at pleje hesten og gøre den klar stævner og arrangementer. Derfor kan pleje- og groomingprodukterne fra Equine America, Absorbine og Wahl dække alle behov fra udseende over pels- og hovpleje til at hjælpe mod irriterende fluer og insekter i sommervarmen.

Variationen i strøelse spænder i dag bredt og med valgmulighederne hampstrøelse, hørstrøelse, spåner, træpiller og tørvestrø samt tørvemix har du som hesteejer fleksibilitet til at tilpasse strøelsen individuelt efter dine ønsker eller hestens specifikke behov.

Vi sender hver dag foder, strøelse og tilskud ud til hele landet.