Fibre

Strukturfoder er meget vigtigt for hestens fordøjelse. Udover den daglige ration af wrap eller hø kan det være en god ide at give lidt ekstra fibre i krybben. Det forlænger tyggetiden, og øger spytproduktionen hos hesten, hvilket understøtter fordøjelsessystemet og hestens generelle sundhed. Fibre kan være snittet lucerne, eller forskellige græsser der er tørret og snittet. I nogle af blandingerne er der tilsat vitaminer og mineraler således, at det også kan fungere som et fuldfode

Køb strukturfoder til din hest her på siden. Vi tilbyder hurtig levering af wrap og hø til heste i Midtjylland og i resten af landet.

Viser 1–12 af 28 resultater

Viser 1–12 af 28 resultater

Wrap og hø til heste

Med fiberrigt strukturfoder  styrker du din hests fordøjelse. HH Care tilbyder hurtig og fleksibel levering af wrap til heste i hele Danmark og Sverige fra vores lager centralt i Give. Hø består af græs, der er tørret og presset i høballer, og som egner sig godt som grovfoder til hesten. Det tørrede hø indeholder proteiner, vitaminer og energi til din hest. Wrap består af græs, som er delvist tørret og indpakket i plastik. Græs har et højere vandindhold end hø, og indpakningen skaber en fermenteringsproces, så der dannes gavnlige mælkesyrebakterier. Samtidig hæmmes væksten af svampe og bakterier, så foderet holder sig friskt længere. Indholdet af mælkesyren gør wrapgræsset mere syrligt, og har din hest en sart mave overfor mælkesyren, kan hø fremfor wrap være mere skånsomt som hestefoder.