Heatlets Træpiller 6 mm – 60×15 kg

Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr

2.995,00kr.

Ikke på lager

Mængderabat allerede fra 4 paller!
Spar fragten! Fragtfri ved 2 paller!

Varenummer (SKU): 5208-1 Kategorier: ,

Heatlests Standard 6 mm. træpiller er bæredygtige og af god kvalitet, til dig der ønsker en god og ensartet træpille til fyring.

Heatlets træpillen er fremstillet af 100% rent nåletræ, primært af fyr og gran fra særligt udvalgte bæredygtige skovbrug. Ensartetheden kan variere en smule, da træpillerne produceres på forskellige savværker. Heatlets er med sin gode brændværdi og askeindhold på max. 0,7%. Det anbefales, at du bruger 6mm træpiller til pilleovne og stokerfyr. 6mm træpiller har en større brandoverflade i forhold til 8mm. piller, som giver en højere brændværdi og billigere fyring.

Forpakning:
Leveres på palle med 60 sække á 15kg. i alt 900kg.

Specifikationer:
Askeindhold: Max. 0,5 %,
Askesmeltepunkt: Min. 1250 C°
Pillekvalitet: Standard
Pillestørelse: 6 mm
Produkt: 60x 15 kg poser per palle
Svovlindhold: Max. 0,03 %
Vandindhold: 6-8 %
Vægtfylde: ca. 650 kg/m3

Levering:
Træpillerne leveres normalt indenfor 2-5 hverdage efter din ordre. Vi leverer som udgangspunkt dine varer med almindelig fragtbil (Sættevogn), som fortovslevering og stilles så tæt på den ønskede placering som muligt. Typisk kan en almindelig fragtbil komme til de fleste steder hvor der er fast underlag (Fliser, asfalt eller beton) og gode tilkørselsforhold. Noter gerne i bemærkningen ved check out, hvor du ønsker at dine paller skal stilles. Vil du informeres om forventet leveringsdato, så noter det også gerne i bemærkning når du afslutter din ordre. Du vil herefter modtage en mail, senest dagen før levering.

Hvis du ikke har fast underlag eller gode tilkørselsforhold, eller måske særlige krav til placering, kan det blive nødvendigt mod et tillæg, at få leveret din vare med en bil med mobiltruck eller med en forvogn. Har du valgt at få leveret med mobiltruck, skal du være opmærksom på at der er fast dage hvor trucken kører i dit område. Der 1-3 dages leveringstid med truck.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70263009.

Husk at vi altid leverer fragtfrit ved bestilling af kun 2 paller. Har du brug for større mængder er du velkommen til at kontakte os på telefon 70263009 for et uforbindende tilbud.

Yderligere information

Vægt 900 kg

Du kunne også være interesseret i...