Michelle Tovgaard

Målet med ridning for mig er at have glade heste, ridning skal være sjovt for hest og rytter. Når vi taler hestens velvære (glade og veltilpasse heste) er jeg en kæmpe nørd og har studeret en del omkring lys og laser terapi.

Jeg har i den forbindelse naturligvis også meget fokus på fodring og grunden til at jeg gør brug af HH Cares skønne produkter, er fordi de virker og er ligetil og bruge. Der er altid fantastisk god vejledning og et kæmpe udvalg alt efter hvad man går efter.

Til dagligt bruger jeg mange timer i sadlen med 3 heste og efterhånden en hel del timer som underviser.

Mit nuværende mål som springrytter er at kommer ud og ride S og indtil nu har jeg reddet CSI * i 130cm og utallige landsstævner osv.

Optimering er mit evige motto der er altid noget mere som kan gøres for at blive bedre, men hjernen og hjertet skal følge med. Så hestene skal ikke være rideheste for enhver pris.

Vi er stolte over at have Michelle med i vores profilrytter team. Synes du det kunne være fedt at følge Michelle i hendes hverdag med hestene, så er hun aktiv på instagram på profilen:  showjumper_michelle.tovgaard