Karoline Rohmann

Jeg har redet lige siden jeg var helt lille og med en mor (Dorthe Rohmann) der er Berider var stien lagt. Jeg er meget fokuseret, målrettet og elsker arbejdet med hestene. Til dagligt rider jeg vores salgsheste samt ponyer og har med fantastisk hjælp fra min mor, der altid er ved min side, opnået at udvikle mange ponyer og nu også heste.
I stalden har vi flere heste og enkelte ponyer. Min styrke er at uddanne hestene og så motiveres jeg meget af at starte stævner og se at det arbejde jeg har lagt i dem, giver pote.

For mig er horse management utrolig vigtigt. Jeg har en klar trænings samt fodringsplan for alle hestene. Vejledningen som jeg får af HH Care omkring fodring er uvurderligt. Hvis jeg har heste der har ændring i deres træning, taler jeg med kontoret om hvilke produkter der nu vil passe. Vi har valgt fodring med Spillers, et mærke der har produkter til alle type heste, så det nemt kan tilpasse til de forskellige typer af heste i stalden. I dag bruger jeg Spillers Slow Release Energy Cubes til de fleste af mine heste, som giver dem alt det de har behov for. Hvis har jeg en hest der mangler mere energi eller huld, vælger jeg i perioder at supplere med f.eks. Marstall Champion og HH Care Omega Plus. Derudover er jeg især glad for tilskudsprodukterne fra TRM, som jeg bruger når der opstår et særligt behov. Det kan blandt andet være TRM Hoofmaker hvis der kommer en hest med dårlige hove, eller TRM Bioactive og TRM Multiplex som sikrer lidt mere energi på stævnebanen. Det er en tryghed at have HH Care som min foderleverandør, da de altid kan finde et produkt i deres sortiment der opfylder de behov jeg har.

Jeg er vinder af Danmarksmesterskabet for både junior og young rytter, deltagelse ved EM fem gange med 3 medaljer, Ecco-cup vinder og meget mere. Mit næste store stævne er til NM, som jeg virkelig glæder mig til! I fremtiden har jeg en drøm om at starte ved flere større konkurrencer, så jeg kan udvikle mig som rytter.

Hos HH Care er vi er stolte over at have så dygtig en rytter på vores team, og glæder os til at følge dig i sporten fremover.