Bjørklund

Livet som ponymor
Mit navn er Mette Bjørklund” og jeg har haft heste det meste af mit liv. Som mor til 3 hestetossede piger, er min tid som rytter lagt lidt på hylden, og nu fungerer jeg som ponymor, ponymotionist, staldpige, groom og stævehjælper for mine piger.

Mine piger
Smilla Bjørklund er 15 år og er hovedsagelig springrytter. Hun springer pt. LA på C plan, men målet er at springe MB inden ponyårene slutter. Smillas pony, Sunset, er en 10-årig hoppe, som kun har været redet et par år, så hun er i en rivende udvikling. Hvis du også vil følge Smilla, så følg hendes instagram profil: smillabjorklund

Merle Bjørklund på 12 år rider mest dressur, og rider på Check-in, som er en 11-årig dressurpony. De er et nyt team, og er først begyndt at starte stævner, så det er spændene, at se hvad fremtiden bringer dem. Hvis du også vil følge Merle, så følg hendes instagram profil: merlebjorklund

Mynte Bjørklund på 10 år, rider en ung pony på 5 år. Classic og Mynte drømmer om, at komme ud og ride stævner. Classic er en pony med meget attitude, og har det med at tabe en rytter i ny og næ;-)
Hvis du også vil følge Merle, så følg hendes instagram profil: ponyrytter_myntebjorklund

Vi har vores ponyer hjemme på Bjørklundgård (@bjorklundgaard). Udover vores rideponyer, så har vi også et par skønne ponyplage, som pigerne skal ride om nogle år.

Det kræver et stort overblik, at alle ponyer fungerer og yder optimalt. Derfor bruger har vi brug for god sparring omkring foder (hvilket vi absolut har med HH care), træning og trivsel generelt.

 

Hos HH Care glæder os meget til at se hvad fremtiden bringer for disse seje piger på stævnepladsen!